Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Ziekteverzuim

Ziekteverzuim

HJH Bedrijfsrecherche doet ziekteverzuim controle onderzoek gericht op uw specifieke verzuim probleem! Discreet en effectief gaan wij te werk om het onterechte ziekteverzuim te stoppen doormiddel van onderzoek naar de juistheid van de opgegeven ziekmelding van de medewerker.

Wanneer ziekteverzuim onderzoek?

Als u het vermoeden heeft van een onrechtmatige ziekmelding van uw personeel is het verstandig direct actie te ondernemen. Buiten het oplossen van het ziekteverzuim geeft u ook
een signaal af binnen uw organisatie om in de toekomst onterecht ziekteverzuim te voorkomen. Een onderzoek naar een twijfelachtige ziekmelding bestaat veelal uit het observeren van de medewerker waarbij vooral wordt gelet op het uitvoeren van activiteiten welke niet samengaan met het opgegeven ziektebeeld. In een rapportage worden al onze bevindingen opgemaakt welke u kunt gebruiken in een eventuele ontslagprocedure of in een rechtszaak.

Al onze ziekteverzuim onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk ziekteverzuim onderzoek. HJH Bedrijfsrecherche is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het bestrijden van fraude met ziekteverzuim.

Wilt u meer informatie over ons ziekteverzuim onderzoek?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526