Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Verborgen camera

Verborgen camera

Het installeren van een verborgen camera is een effectief middel om diefstal in uw bedrijf op te lossen. Ondanks de aangescherpte privacy wetgeving is in veel gevallen de inzet van een heimelijke camera wel mogelijk. Het plaatsen van een verborgen camera kan bij ons voor korte of lange termijn. De verborgen camera wordt vakkundig geplaatst (eventueel buiten openingstijden) en is digitaal, wat garant staat voor uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal van de verborgen camera.

Verborgen camera kopen?
Het kopen van een spy camera is een steeds interessantere optie vanwege de sterke daling in aanschafprijs welke de laatste jaren heeft plaatsgevonden. Hierdoor kunt u al een professionele spycam kopen ingebouwd in een voorwerp of een model die u zelf kunt wegwerken voor nog geen €500,00. Een goed merk verborgen camera´s is Lawmate. De camera modellen van deze fabrikant worden ook gebruikt door recherchebureau´’s en journalisten en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig.

- Syshop Spy Web Shop -

Wanneer een verborgen camera huren?

Een verborgen camera is bij ons per week te huur, waar wij de verborgen camera professioneel en onopvallend voor u installeren.

Afhankelijk van de geconstateerde feiten door de geheime camera kunnen wij u vervolgens bijstaan met bijvoorbeeld het interviewen van de dader, het ontslagtraject of het doen van aangifte.

Wilt u meer informatie over onze verborgen camera?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526