Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Preventieve observatie

Preventieve observatie

Preventieve observatie heeft als doel om in een zo vroeg mogelijk stadium bedreigingen te herkennen en hier actie op te ondernemingen. Preventieve observatie kan worden ingezet bij zaken als dreiging van ontvoering, afpersing, oplichting en dergelijk.

Door onopvallend uw tegenstander in kaart te brengen door preventieve observatie kunnen problemen worden voorkomen. Iedere georganiseerde misdaad tegen u of uw familie worden voorafgegaan door een gedegen voorbereiding en observatie. De daders zullen regelmatig en gedurende langere perioden u of uw familie observeren om een zo volledig mogelijk beeld van uw activiteiten te verkrijgen. Wij hebben jarenlange ervaring met het doen van observatie´s en kunnen dit eventueel met behulp van technische hulpmiddelen zo uitvoeren dat u zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden ondervindt.

Vaak wordt preventieve observatie in combinatie met persoonsbeveiliging ingezet. In overleg wordt zo een afstemming gemaakt hoe de preventieve observatie zo in te regelen dat uw privé situatie zo min mogelijk wordt beïnvloed. Persoonsbeveiliging is een vak apart en niet alle beveiligers zijn geschikt als persoonsbeveiliger. Binnen onze onderneming worden enkel ervaren persoonsbeveiligers ingezet.

Wilt u meer informatie over onze preventieve observatie?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526