Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Diefstal uit kassa

Diefstal uit kassa

HJH Bedrijfsrecherche doet onderzoek naar diefstal uit kassa gericht op uw specifieke diefstal probleem! Discreet en effectief gaan wij te werk om de diefstal uit kassa te stoppen. Vaak maken wij hierbij gebruik van heimelijke camera’s, gevolgd door een confronterend interview met de dader. In veel gevallen blijkt het mogelijk de schade en gemaakte kosten op de dader te verhalen en tot voor u gunstige ontslag te komen.

Wanneer onderzoek naar diefstal uit kassa?

Als u het vermoeden heeft van diefstal uit kassa door personeel of extern is het verstandig direct actie te ondernemen. Buiten het aantonen van de diefstal uit kassa geeft u ook een signaal af binnen uw organisatie om in de toekomst diefstal uit kassa te voorkomen. In onze rapportage worden tevens onze bevindingen opgenomen waarmee u in staat bent de kans op diefstal in de toekomst te verkleinen.

Al onze diefstal onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk onderzoek naar diefstal uit kassa. HJH Bedrijfsrecherche is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het oplossen van diefstal, zoals diefstal uit kassa.

Wilt u meer informatie over ons onderzoek naar diefstal uit kassa?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526