Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Diefstal door personeel

Diefstal door personeel

HJH Bedrijfsrecherche doet onderzoek naar diefstal door personeel gericht op uw specifieke interne diefstal probleem! Discreet en effectief gaan wij te werk om de diefstal door personeel te stoppen en geven u gelijk aanbevelingen zodat de kans op diefstal in uw onderneming wordt verkleind.

Wanneer onderzoek naar diefstal door personeel?

Als u het vermoeden heeft van diefstal door personeel is het verstandig direct actie te ondernemen. Buiten het aantonen van de diefstal door het personeel geeft u ook een signaal af binnen uw organisatie om in de toekomst diefstal door personeel te voorkomen. Diefstal wordt binnen bedrijven gepleegd door zowel interne als extern ingehuurd personeel. In beide gevallen kunnen wij u na het door ons gedane onderzoek begeleiden in het terugvorder traject van de geleden schade.

Al onze interne diefstal onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk onderzoek naar diefstal door personeel. HJH Bedrijfsrecherche is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het bestrijden van diefstal door personeel.

Wilt u meer informatie over ons onderzoek naar diefstal door personeel?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526