Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Concurentie beding

Concurrentie beding

HJH Bedrijfsrecherche doet concurrentiebeding controle onderzoek gericht op uw specifieke concurrentie beding probleem! Discreet en effectief gaan wij te werk om de overtreding van het concurrentie beding te stoppen.

Wanneer concurrentiebeding onderzoek?

Als u het vermoeden heeft van een overtreding van het concurrentie beding van uw voormalig personeel is het verstandig direct actie te ondernemen. Buiten het aantonen van de overtreding van het concurrentie beding geeft u ook een signaal af binnen uw organisatie om in de toekomst overtreding van het concurrentie beding te voorkomen.

Al onze concurentie beding onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk concurrentie beding onderzoek. HJH Bedrijfsrecherche is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het onderzoeken van concurrentie beding overtreding.

Wilt u meer informatie over ons concurrentiebeding onderzoek?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526