Bedrijfsrecherche-HJH.nl
Menu
Bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude

HJH Bedrijfsrecherche levert bedrijfsfraude onderzoek gericht op uw specifieke bedrijfsfraude probleem! Discreet en effectief gaan wij te werk om de fraude in uw onderneming te stoppen.

Wanneer bedrijfsfraude onderzoek?
Als u het vermoeden heeft van fraude van uw personeel is het verstandig direct actie te ondernemen. Buiten het oplossen van de bedrijfsfraude geeft u ook een signaal af binnen uw organisatie om in de toekomst fraude gevallen te voorkomen. Fraude kan zowel door vaste als tijdelijke medewerkers worden gepleegd en het komt ook vaak voor dat de fraude door externe werknemers is gepleegd. Hoewel het plegen van fraude door externe medewerkers in sommige gevallen het onderzoek wat ingewikkelder maakt is het hier toch goed mogelijk om de fraude aan te tonen en de geleden schade te verhalen. In veel gevallen is het zelfs eenvoudiger het schade bedrag te vorderen bij een onderneming dan een privé persoon.

Al onze bedrijfsfraude onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk fraude onderzoek. HJH Bedrijfsrecherche is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het bestrijden van bedrijfsfraude.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsfraude diensten?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@bedrijfsrecherche-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526